Hvala na donaciji!

ARKTIK – Institut za budućnost vam ZAHVALJUJE na podršci!

Javite nam se UVIJEK  s vašim komentarima na naš rad, sugestijama, željama…

Što se tiče donacije koju ste uplatili…

Znate li što dobivate? 

  1. 2% vašeg godišnjeg prihoda (ako ste fizička osoba) ili dobiti (ako ste pravna osoba) prema odredbama hrvatskih Zakona o porezu na dohodak i porezu na dobit smatra se poreznom olakšicom odnosno porezno priznatim rashodom. Tako ćete na kraju godine ukoliko kao fizička osoba predajete zahtjev za povrat poreza moći potencijalno ostvariti veći povrat poreza, a kao pravna osoba manju poreznu obvezu.
    • ARKTIK će po primitku Vaše donacije na adresu e-pošte koju nam dostavite poslati potvrdu o uplaćenoj donaciji tj. dokument koji možete koristiti kao poreznu olakšicu.
  2. Postat ćete naša VIP osoba, naš VVP (Vrlo Važan Prijatelj) te ćete na našim predstavama, koncertima i filmskim prikazivanjima imati uvijek mjesto kakvo VIP i VVP zaslužuju. Također ćemo uz vaše dopuštenje objaviti razglednicu zahvale na našem Facebook-u i www stranici.
  3. Možete očekivati poklone iznenađenja od nas pri svakom novom projektu: suvenire s predstava, postere i knjižice poezije, i sve to potpisano od glumaca i autora s porukom samo za vas!
  4. Druženje! Da! Rado ćemo se poslije svake predstave podružiti s vama, moći ćete se fotografirati s glumcima i glazbenicima, porazgovarati o umjetnosti, svijetu i uživati u piću kojim ćemo nazdravljati uvijek novim i značajnijim projektima!
  5. Radost i osobno ispunjenje koje ćete osjetiti nakon našeg koncerta, predstave ili filma, kad shvatite da ste sudjelovali u stvaranju umjetnosti koja progovara o temama o kojima se treba govoriti više i najviše, bit će neprocjeniv dar i nemojte ga propustiti uzeti!