EKSKLUZIVNO u Zadru: NLT stigla na Pozdrav Suncu

EKSKLUZIVNO u Zadru: NLT stigla na Pozdrav Suncu
EKSKLUZIVNO u Zadru: NLT stigla na Pozdrav Suncu

U sklopu programa festivala Zadar snova, u svitanje 28. srpnja, na Svjetski dan zaštite prirode, na lokaciji Pozdrav suncu materijalizirala se vanzemaljska gošća znana kao NLT. 

Njezini domaćini, festival Zadar snova i umjetnička organizacija ARKTIK – Institut za budućnost, uzeli su od NLT (ili punim privremenim imenom Neidentificirana Lezbo-Trudnica) niz izjava i odgovora na razna pitanja koja su se nametala, a koja će u narednom periodu biti objavljena.

NLT će idućih nekoliko tjedana provesti u upoznavanju Zadra, a uskoro donosimo i intervju s njom za koji i vi možete ostaviti svoja pitanja putem obrasca:

forms.gle/Twuv2R4En7K88FoV8

Primijetivši trudnički trbuh pitali smo je kada očekuje bebu, tko je otac, te zna li nosi li dječaka ili djevojčicu i još niz pitanja koja su se nametnula u ovom ugodnom druženju.

Dolazak NLT u Zadar dokumentirali su zadarski fotograf Aleksandar Bonačić i zagrebački video snimatelj Filip Borelli. Kako bi vizualno bila čim prihvatljivija za dolazak na Zemlju pobrinula se maskerica Iva Šimunović Lisak.

Uskoro više o NLT na kanalima:

facebook.com/ARKTIKtheinstituteforthefuture i instagram.com/arktik_institute_forthe_future

You may also like...