Pozivnica: SVJETSKA PREMIJERA: glazbeni kolektiv ARKTIK

ARKTIK - glazbeni kolektiv
ARKTIK – glazbeni kolektiv

Pozivamo vas na svjetsku premijeru glazbenog kolektiva ARKTIK koja će se održati u sklopu međunarodnog obilježavanja rođendana umjetnosti u organizaciji Hrvatskog radija.

Program Hrvatskog radija trajat će puna četiri sata (od 20h do ponoći 17.1.) i svakih 20 minuta moći ćete čuti prijenos iz druge države.


Hrvatsku predstavlja glazbeni kolektiv ARKTIK koncertom koji počinje u Laubi u 20:30h, a 20-ak europskih i sjeverno-američkih radio postaja uključit će se uživo u naš koncert na 20 minuta.

Doživite koncert u cijelosti i budite s nama u Laubi!

Vrijeme koncerta: 17.1.2019. u 20:30 h
Mjesto: Lauba, Prilaz Baruna Filipovića  23a, Zagreb

ULAZNICE: Rezervirajte na vrijeme besplatna sjedeća mjesta zbog ograničenog kapaciteta!
Rezervacije putem:
info@arktik.eu ili
SMS/Viber/Watzup na +385992004040

Iz prijašnjih vijesti:

Facebook event pozivnica s detaljima programa iz drugih zemalja i izvještajima o našim pripremama: https://www.facebook.com/events/2014703535277984/

Nakon glazbenih suradnji u Kazahstanu i Rusiji veseli me poziv da s hrvatskim glazbenicima kreiram koncert koji će biti treći dio glazbenog projekta “Šapni mi, želim vikati!”. Prvi dio imao je svoje izvedbe u suradnji s ruskim pijanistom i pionirom improvizacije Romanom Stolyarom i našim gostima u Zagrebu, Moskvi i Petrogradu. Drugi dio ostvaren je u suradnji sa suvremenim ansamblom Eegeru i glumicom Zhanel Serghazina u Kazahstanu. Povodom obilježavanja rođendana umjetnosti putem audicije u Zagrebu oformljen je kolektiv različitih instrumentalista i vokalista koji će biti začetak većeg glazbenog kolektiva ARKTIK koji će se u budućnosti proširiti s dodatnim glazbenicima. Veseli nas ovom prilikom ostvariti našu svjetsku premijeru i započeti jedno zanimljivo i uzbudljivo glazbeno putovanje iz Zagreba u svijet.

Vesna Mačković povodom poziva Hrvatskog radija da predstavlja Hrvatsku na međunarodnom obilježavanju rođendana umjetnosti

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)