ARKTIK-ova Marija Despotović na edukaciji u Rijeci

ARKTIK na edukaciji u Rijeci
ARKTIK na edukaciji u Rijeci

Na edukativnom programu “Tehnička produkcija kulturnih i umjetničkih događanja” tijekom prosinca sudjelovala je naša asistentica produkcije Marija Despotović. Program se održao u Rijeci u organizaciji Zaklade Kultura Nova u partnerstvu s društvom Rijeka 2020 i zagrebačkim centrom za nezavisnu kulturu i mlade Pogon. Ovo je bio prvi od četiri modula koji će se ovih mjeseci održati u Rijeci i Zagrebu.

Marija nam se javila sa svojim dojmovima i kratkim foto-izvještajem.

Naša edukacija u Rijeci uključivala je četiri predavanja i jedan studijski posjet HNK Ivana pl. Zajca. Zajedno s još tridesetak pojedinaca iz organizacija različitih profila sudjelovali smo u radionici “Uvod u tehničku produkciju događanja i sigurnosni aspekti“ u prostoru RiHub u Rijeci.

Predavači Nenad Barić, Dalibor Fugošić i Alan Vukelić su objasnili niz tema od kojih je posebno zanimljiva bila izrada tehničkog ridera za različite manifestacije, od plesnih predstava preko kazališnih i glazbenih izvedbi.

Ova predavanja će biti vrlo korisna za razradu metoda tehničke produkcije kulturnih i umjetničkih događanja koja će se događati u ARKTIK-u. 

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *