Ovo su brendovi koji su podržali projekt “Izlazak”!

Dobar glas daleko se čuje, a autentični se projekti prepoznaju. Upoznajte brendove koji su prepoznali vrijednost našeg posljednjeg projekta, kazališno-plesne predstave “Izlazak”, te tako naš kreativni proces učinili još produktivnijim!

Kao umjetničkoj organizaciji koja kroz svoje projekte daje glas onima za koje društvo često nema sluha, iznimno nam je važna podrška vanjskih partnera koji prepoznaju njihovu vrijednost. Posljednji u nizu naših projekata, kazališno-plesno predstava „Izlazak“, u fokus je stavila osobe starije životne dobi. Kroz umjetnički vrijedan projekt i višemjesečni rad s profesionalnim autorskim timom aktivirali smo pripadnike 60+ generacije i omogućili im da glasno ispričaju svoju priču.

Oni su to napravili fantastično, glasom i stasom pokazali su koliko volje, želje, energije i potencijala imaju za kreativnim radom. Dok pripremamo gostovanja predstave, prisjećamo se procesa rada koji su, sa svojim proizvodima, obogatili naši donatori.

Ovo su brendovi koji su zasladili naše probe i opskrbljivali nas energijom u ključnim trenucima!

Cetina

Cetina, prirodna izvorska voda i nositeljica priznanja Hrvatska kvaliteta pobrinula se da našim polaznicama i autorskom timu ne nedostaje napitka koji život znači na svakoj probi.

Julius Meinl

Dobra kava okrepljuje i s lakoćom nas uvodi u novi dan. Potvrdio je to i naš tim kojega je Julius Meinl, brend s više od 150 godina tradicije u proizvodnji vrhunske kave, darovao turskom kavom Orient Express.

Kraš

Okus koji spaja generacije uveselio je i sve generacije koje su sudjelovale u projektu „Izlazak“! Sa svojom stoljetnom tradicijom u proizvodnji slatkih proizvoda, Kraš je našem timu donirao izdašne slatko-slane pakete sa svojim poznatim proizvodima koji su ujedno i – veganski!

Kanaan

Vodeći brend za snack proizvode u Hrvatskoj, Kanaan, donirao nam je pregršt svojih proizvoda, a našu je ekipu posebno razveselio čips koji proizvode od hrvatskog krumpira.

Zdravi pinklec

Zahvaljujući Zdravom pinklecu, online-shopu organske prehrane na području Zagreba, naše su polaznice s probe kući ponijele kraljicu voća, svježu i vitaminima bogatu – jabuku.

Nutty by Maja

Projekt je podržao i brend koji se brine da u svakom trenutku imate zdravi snack, Nutty by Maja, dostavivši nam zdravi međuobrok – kikiriki!

Biovega

Biovega, brend koji stoji iza eko imanja Zrno i trgovina bio&bio, uveličao je našu premijernu večer s poklon-paketima punim eko proizvoda biljnog podrijetla.

Zahvaljujemo svima koji su svojim doprinosom pomogli i obogatili realizaciju našeg projekta „Izlazak“ – osmijeh na licima naših polaznica i autorskog tima govori više od riječi!

Od srca hvala do budućih projekata i suradnji!

You may also like...