POGODI što je u sanduku umjetnice I OSVOJI poklon iznenađenja

POGODI što umjetnica vozi na put oko svijeta u drvenom sanduku I OSVOJI super poklon!

Vesna Mačković, nagrađivana multidisciplinarna umjetnica, ovih dana kreće na put oko svijeta u okviru dvogodišnjeg projekta koji će rezultirati intrigantnim dokumentarnim filmom. Projekt kreće iz njezinog rodnog grada Siska, prolazi kroz Zagreb, te sa zagrebačkog aerodroma kreće na prvu rundu putovanja u kojoj će pokriti SAD (Pittsburgh, New York, Washington DC, Philadelphia, Betlehem) i Škotsku (Edinburgh). Nakon kratke pauze u Zagrebu radi premijere njezinog dueta s brazilskim glumcem Robsonom Catalunhom ovo putovanje nastavlja se u Brazilu. Daljnju rutu za kraj 2019. i 2020. umjetnica će na svom Facebook zidu objavljivati dio po dio.

Kako bi zaintrigirala njezinu redovnu publiku i javnost umjetnica je objavila poziv na sudjelovanje u igri pogađanja. Onaj tko do polijetanja aviona za Pennsylvaniju 27.8.2019. pogodi što umjetnica planira u dvije godine provozati planetom u drvenom sanduku dobit će od umjetnice poklon: zanimljiv rekvizit iz jedne od njezinih predstava (jedna od lutki iz predstave “Dim i ogledala”) i knjižicu poezije iz njezine prve solo produkcije (plesne predstave “Intenziteti”).

Igra pogađanja odvijat će se putem Facebook zida umjetničke organizacije ARKTIK – Institut za budućnost: www.facebook.com/ARKTIKtheinstituteforthefuture/

Sva postavljena pitanja i odgovori osim na Facebook stranici ARKTIK-a bit će dnevno objavljivani i na stranici: https://www.arktik.eu/igra-pogodi-sto-umjetnica-vozi-u-sanduku-pitanja-i-odgovori/

Pravila: igrači mogu postavljati isključivo pitanja na koja je moguće odgovoriti s “DA” ili “NE”. Ukoliko je pitanje postavljeno dvosmisleno kao npr. “Da li je to u sanduku žute boje?” odgovor će biti “DA” i ako je žute boje, ali i ako je žute i crvene i drugih boja. Treba stoga paziti pri postavljanju pitanja, na primjer u ovom slučaju možda je korisnije pitati “DA li je to u sanduku isključivo žute boje?”.

Osim što će više puta dnevno umjetnica odgovarati na pitanja igrača s odgovorima “DA” i “NE” također će jednom dnevno objaviti ili jedan komadić fotografije onoga što se nalazi u sanduku ili neku informaciju o fizičkim ili funkcionalnim obilježjima onoga što se vozi u sanduku. Na stranici s pitanjima i odgovorima već je prvi dan objavljena prva pomoć u igri: ono što se vozi u sanduku tamno-plave je boje.

Sudjelovanje u igri nije dozvoljeno sudionicima projekta, dizajnerskom timu, snimateljima, volonterima, prijateljima i podržavateljima projekta već uključenima u projekt i upoznatima s detaljima projekta.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)